Populære fugler

Undulater er utrolig populære dyr, faktisk den mest populære tam fuglen. Det finnes faktisk tre forskjellige type undulater. Dette er type som er lette å gjenkjenne, jeg vil utdype litt om hver av disse typene. Innenfor disse tre typene så finnes det også blandinger, men dette er typer som ikke blir regnet som en egen type undulat. De mest vanlig type undulatene er vanlig undulat og utstillings undulat.

Spill så du får råd til en undulat:

Er du glad i å spille morsomme spill på nett spill på nettet, da vil jeg jeg sjekket ut noen av de gode nett sidene med casino. Blant en av disse sidene vil du finne unibet.com.

Utstillings undulat blir ofte kalt for engelsk undulat noe som egentlig er feil. Altså navnet engelsk undulat kommer nok i fra at australsk undulater ble importert feil av en mann ved navnet Gould til England. Dette skjedde i 1840, de oppdaget senere at importen ikke bare skjedde til England, men at de også ble importert til Frankrike, Belgia, Holland og Tyskland. Det var faktisk franskmennene som først registrerte organisert oppdrett. Men du vil likevel ofte høre at disse blir kalt for engelsk undulat, selvom dette da ikke stemmer.

Den mest vanlige undulaten er det vi kaller for vanlig undulat. Denne typen kan også veldig ofte bli kalt for australsk undulat eller det vi kaller for kjæledyr typen. Denne typen blir kalt feil hvis den blir kalt for australsk undulat, dette er altså ikke riktig navn for denne typen undulat. Australsk undulat er en egen type igjen. Fuglen varierer veldig i størrelsen, men det som er gjennomsnittet på denne fuglen er 18 – 20 cm i lengde. Denne typen har utrolig mange forskjellige farge varianter. Nebbet er mer framtredende. Disse fuglene er ikke spesielt kjegleformet, og de har som oftest ikke det karakteristiske hodet.

Australsk undulat er fuglen som ligner mest på den vi kaller for den ville undulaten. Det finnes mange mennesker der ute som mener den ikke kan bli kalt for australsk undulat, ettersom mange av disse fuglene blir holdt i fangenskap. Denne typen undulater er veldig små i størrelsen, de ligger på omkring 16 – 17 cm.